Nyheter från SF

Länderna inom Nordiska Karateförbundet (NKF) har beslutat att inleda ett samarbete för att stävja dåligt uppförande hos föreningar, såsom regelbrott och överträdelser mot bestämmelser vilka påverkar säkerhet på tävlingar.

EM 2019 i Spanien

(2019-04-04 13:28)
564 atleter från 51 länder utgjorde tuff konkurrens på EM i Guadalajara, där Spanien och Turkiet dominerade.

Parakaratekommittén bjuder in till kurs med praktisk inriktning och dialog om utveckling av Parakarate i Sverige.

Lennart Larsson är förbundskapten i Kata. Men vem är han egentligen, bakom titeln?

Närvaro vid seminarium krävs före sista april för fortsatt giltig Kata-licens.

Med möjlighet till både Kata och Kumitelicens. Vi påminner också särskilt om att befintliga Kata-domare måste uppdatera sig på nya reglerna för att få fortsätta döma efter sista april.

Svensk karate växer och vårt kansli är navet i verksamheten. Vår nuvarande förbundskoordinator går i pension och vi söker därför nu en flexibel person med hög servicekänsla som vill vara en viktig kugge i vår fortsatta utveckling.

Snart är det dags för EM i Guadalajara. Elva utövare ska försvara de svenska färgerna på världens största kontinentala mästerskap.

I samband med årsstämman den 9 mars fick förbundet i uppdrag av våra medlems föreningar att förtydliga informationen kring den viktiga medlemsrapporteringen för att hjälpa er i er strävan att göra rätt.

Förbundsstämman 2019

(2019-03-10 14:03)
Ett stort engagemang och bra diskussioner blev parollen för årets stämma, förbundets största demokratiska samlingsplats. Så här gick det!

Tack Jadranka!

(2019-03-10 12:06)
Jadranka Plese har varit Vice Ordförande i förbundet sedan starten, i 10 år. Vid årets personval vid stämman valde hon att avsluta sin mandatperiod.

9 mars äger Förbundsstämman rum. Här presenterar valberedningen förslag på nya ledamöter till förbundsstyrelsen.

Idag kom beskedet att OS i Paris 2024 inte väljer att ha med Karate. Beskedet möts av förvåning då Frankrike är ett starkt fäste för sporten.

Nybörjarträning startar torsdag 10 januari 18:30

E-post: info@karateklubb.se