Nyheter från SF

Idag kom beskedet att OS i Paris 2024 inte väljer att ha med Karate. Beskedet möts av förvåning då Frankrike är ett starkt fäste för sporten.

Årets Raket, en utmärkelse och stipendium på 5000 kr som delas ut till växande föreningar, kommer i år inte att delas ut pga.att tydliga brister har framkommit i medlemshanteringen. ”I samband med det fick vi tydliga bevis på det vi länge misstänkt."

I januari var det premiär för det nya systemet för Kata-bedömning, i februari tog Sverige sin första Kata-medalj på många år.

Välkommen på domarkurs i Kata Judge C - B & Kumite Judge C - B - A, 23-24 februari.

Med anledning av ett helt nytt Kata-regelverk gällande från 1.1 2019 kommer obligatoriskt deltagande vid Kata-seminarium att krävas av samtliga licensierade domare samt rekommenderas till tävlingsarrangörer.

8-10 februari går EM för kadett, Junior och U21 av stapeln i Ålborg, Danmark. Här presenterar vi truppen.

Är du intresserad av att arbeta med Karate på högsta nivå? Att inneha uppdrag inom vårt styrande organ är en spännande och utvecklande utmaning och en god merit i övriga arbetslivet.

Vid SM 2018 kunde, på grund av för få tävlande, ungefär hälften av de planerade klasserna inte genomföras. Nu vill vi ha feedback om tävlingens framtid.

Pga av förändringar i utbudet har SKF Utbildningsstege för certifierade instruktörer uppdaterats.

Ny regelversion WKF

(2019-01-11 13:22)
WKF har släppt sin uppdaterade regelversion per 1:a januari 2019.

Nybörjarträning startar torsdag 10 januari 18:30

E-post: info@karateklubb.se