Nybörjarträning i Stenungsund

För närvarande hänvisas alla till Kungälv!

Träna i Stenungsund.

Nybörjarkurser startar under augusti/september 2017 och löpande, måndagar 17:30-19:00  Med start måndag 9 januari.

Första träningstillfället fyller du i en anmälningsblankett och deltar i "prova på träningen". Du betalar 50 kronor per "prova på träningen". Efter "prova på träningen" erlägger du träningsavgift. Du får deta i högst tre "prova på träningar" innen du betalar terminsavgiften.
Terminsavgiften är 1000 kr Betalas till Pg 485 36 33-8 Ange namn och personnummer.Terminsavgiften reduceras med 50 kr, 100 kr eller 150 kr beroende på hur många "prova på träningingsar" du betalat för.

Första gången tränar du barfota och i vanliga gymnastikkläder.

Kungälvs karateklubb i Stenungsund tränar i Stenungsskolans gymnastiksal. Ingången finner du pågalven på det gula tegelhustet längst bort från järnvägsövergången.En ståltrapp på utsidan leder upp till entrén.

Karta till träningshallen hittar du här.

Det är mixade grupper både vad gäller ålder och genus.Det betyder att du som förälder kan träna tillsammans med ditt barn.

Du kan beställa karatedräkt och annan utrustning genom klubben.
En karatedräkt kostar mellan 400-750 kr beroende på kvalitét.
En karatedräkt (karategi), är all utrustning du behöver för att börja träna.

Önskar du ytterligare information som du inte kan få här ring gärna Thomas 0706-780 786

Uppdaterad: 05 AUG 2017 12:00 Skribent: Thomas Leinfors