Ny hemsida under arbete

06 NOV 2011 02:30
Nu jobbar vi med att utforma en ny hemsida i idrottonline. Under tiden kommer den nuvarande sidan att uppdateras och hållas aktuell fram till ett byte sker.
Text nedan har sparat för att ge information om handhavande där innehållet inte är av intresse.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2011 12:12

För att ni snabbt ska komma igång med arbetet så erbjuds en kortare utbildning där ni under ca tre timmar får en introduktion av hela miljön genom föreläsningar och praktiska övningar. Ni får även en genomgång av verktygslådan samt lära er hur man administrerar sin IdrottOnline Klubb sida. Dessutom introduceras en studieplan lämplig att använda på hemmaplan för att i föreningen kunna diskutera frågor kring informations- och kommunikationsstrategi. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening deltar. Det kan t ex vara en verksamhetsledare, föreningens webbredaktör och/eller den som hanterar föreningens LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper utan alla är välkomna.

För att ta reda på när det finns utbildningstillfällen så kontaktar ni ert eget distrikt.

Har ni fler frågor kring IdrottOnline Klubb kan ni via vår hemsida www.idrottonline.se hämta ner manualen och läsa om de vanligaste frågorna via Frågor och Svar. Ni är även välkomna att kontakta oss på This is a mailto link.

Skribent: Thomas

Nybörjarträning startar februari  2021 tisdagar klockan 19:00 och torsdagar 18:30

Karate Kidz 5-7 år gruppen är fullbelagd VT 2021 på tisdagar februari 18:00